Ibogaine behandlingsdetaljer

Ibogaine behandling (avgiftning)

I dag anses Ibogaine behandling som en alternativ metode til stoffavgiftning og behandling av stoffavhengighet, særlig når det gjelder opioid- (heroin) avhengighet.   

Ibogaine er et urteaktig alkaloid ekstrahert fra roten av en afrikansk busk. Ibogaine er et psykoaktivt stoff med hallusinogene egenskaper. Den har blitt kjent som stoffet som hjalp mange stoffavhengige med å slå deres stoffavhengighet.

Det finnes to typer av Ibogaine behandling. Den første fokuseres på å slå stoffavhengighet, som regel avhengighet av heroin, gjennom  stoffavgiftning ved å lindre stoffbehov. Den andre typen av behandling er brukt for å lettepsykoterapier som vanligvis krever subkliniske doser av Ibogain.

Flere studier og vitenskapelige forskninger om Ibogaine viser at Ibogaine har uten tvil evne til å lindre abstinenssymptomer betydelig I nesten alle saker av stoffavhengighet, og det som er enda mer overraskende er at denne effekten er veldig merkbar i sakene av hardcore heroinavhengighet.

ibogaine avgiftning

Hovedoppgaven til Ibogaine behandling på vår klinikk er å levere trygg ogbehagelig opioidavgiftning kombinert med den effektive og pålitelige behandlingen av stoffbehov.

Hele vurderingen av pasientens fysisk og psykisk tilstand er obligatorisk implementert før behandlingen. Denne vurderingen tillater vår medisinsk personell å bestemme hva den beste behandlingsplanen er for hver pasient.

se prosedyre video 

Ibogaine behandlingen senker pasienten I en tilstand der han kan fokusere seg på de underliggende årsaker til avhengigheten uten å måtte ha gått gjennom intense og stressende abstinenssymptomer som følger med fleste typer av opioidavgiftning.  Og til og med hvis noen rester av abstinenssymptomer forblir etter Ibogaine avgiftning, så er de drastisk redusert, ganske utholdelige og lett lindret i neste 24 timer.

Ibogaine er et hallusinogen som endrer persepsjon og kognisjon av brukeren. Effektene til Ibogain begynner i løpet av 45 minutter etter administrering. Den aktive prosessen av Ibogaine behandling varer opp fra 12 til 24 timer.  Levende visualisering er hovedtrekk av  Ibogaine behandling som varer opp til 6 timer.  I løpet av denne tiden jobber vi aktivt med våre pasienter for å bruke den tiden for å analysere  tilstander og årsaker som ligger under deres stoffavhengighet, og for å hjelpe dem å finne veien ut. 

Ibogainbivirkninger

Like som alle de andre typer av stoffavgiftning, har Ibogaine avgiftningen noen bivirkninger som er stort sett avhengige av den administrerte dosen av Ibogaine og individets følsomhet på den. Hver Ibogaine behandling på vår klinikk er derfor overvåket av en legespesialist i Ibogaine behandling.

Vi planlegger Ibogaine behandling forsiktig og kalkulerer den riktige dosen av Ibogaine for hver pasient for å få den maksimale terapeutiske effekten og minimalisere de ubehagelige bivirkningene.  Ibogaine stoffavgiftningen på klinikken vår er skreddersydd for å eliminere ubehagelige abstinenssymptomer som naturlig følger med stoffavgiftning.

Ibogaine Stoffavgiftning på vår klinikk er en trygg og behagelig overgang fra et miserabelt liv av stoffavhengighet til et liv av god helse og edruelighet.

Bookmark & Share