Anti Stoffbehov behandling

Anti Stoffbehov behandling (Behandling av Psykisk Avhengighet)

Stoffavgiftning , som betyr å gå over abstinenssymptomer, er kun det første steg til å slå stoffavhengighet. Etter en lykkelig avgiftning er pasientens kropp ren og de fysiske funksjonene blir normale igjen. Men, pasientens psykisk tilstand er fortsatt meget ustabil.  Stoffbehov er særlig sterkt etter avgiftning.

Tvangstanker om stoff kan ikke kontrolleres.  Stadig behov for tilstand av stoff forgiftning, ofte humørsvingninger,  nervøsitet, søvnløshet, drømmer om stoff er et bevis på psykisk stoffavhengighet. Stoffbehov  nås nivået av biologisk instinkt som ligner det av sult eller tørst. Etter fullføring av stoffavgiftning, er en stoffavhengig i en tilstand av stadig alvorlig  narkotisk sult og han har bestemt seg om å søke etter måter for å stille den. Pasienten trenger medisinsk hjelp for å gjenvinne kontroll over hans tanker og  oppførsel.

Det er flere nye effektive teknikker for å kurere psykisk avhengighet i tillegg til den tradisjonelle psykoterapien og medisiner:

1. Ibogaine Behandling

2. Xenon Behandling

3. N.E.T. Behandling

4. Central Cholinolythic Blockade.

ibogain dr Vorobiev klinikk N.E.T behandling xenon behandling


Alle disse metodene er baserte på  korreksjon av kaoset til nevromodulator I hjernen til den stoffavhengige. Behandlingen lindrer effektivt pasientens bevisst og ubevisst fra minnene om stoff, stabiliserer søvn, humør, vilje.  Flere pasientene våre sier at kun etter passeringen av  kurset til anti stoffbehov behandling begynte de å føle seg normal igjen, som om det var for flere år siden de begynte med narkotikabruk.  Ibogaine behandling tilbyr en mirakuløs helbredelse til mennesker som har allerede mistet alt håp for å bli kurert av de tradisjonelle metodene.  Xenon behandling er nå for tiden det mest effektive verktøyet mot kokainbehov, crack-kokain, amfetamin, og crystal meth. N.E.T. behandling gjenoppretter balansen til nevrotransmittere og harmonisk samspill mellom ulike hjernestrukturer. Central cholinolytic blockade påvirker effektivt assosiative prosesser, danner de nye atferdsmønstrene. Etter anti stoffbehov  behandling (ADCT) mister folk interessen i stoff, ønske om spenning.  Likegyldighet og aversjon mot stoff oppstår. 

Bookmark & Share