Heroin avgiftning

Fordeler med Medisinsk

Hvis du befinner deg I posisjonen der du ikke kan håndtere din stoffavhengighet og den tar over livet ditt, så vil avgiftningsprogrammene hjelpe deg med å gjøre det første steget for å slutte avhengighet. 

Fordelene med profesjonell medisinsk avgiftning på vår klinikk er:  

1. Komplett Stoffisolering. I løpet av avgiftningsprosessen er pasienten strengt isolert fra

diagnostikk stoffavgiftning klinikk

 stoffområdet.  

2. Korrekt Diagnostikk. Når en person blir med medisinsk avgiftning, er den evaluert for faktorer som

 bestemmer hva hans problemer er.

3. Høyt Vurdert Effektivitet. Våre medisinske avgiftningsprogrammer gir pasienten ulike grupper av medisiner og avgiftningsmetoder som hjelper ham med å renses fra stoff I mest smertefri og raskest måte.  

4. Trygghet. Avgiftningsprogrammene  er ikke let å komme inn på, både fysisk og psykisk og må overvåkes stadig av leger.

Medisinsk heroinavgiftningsprosess

Det er flere ulike typer av stoffavgiftning  avhengig av substansen og hvor alvorlig avhengigheten er.heroin avgiftning drvorobiev  Den profesjonelle  rask smertefri heroinavgiftningen  er den mest effektive og tryggest måte for å eliminere stofftoksiner fra kroppen og slå dermed den ødeleggende avhengighetssyklus.  Ofte forsøker de stoffavhengige avgiftning med “cold turkey” metoden.  Det er ikke bare at disse forsøkene som regel ikke fungerer på grunn av undervurdering av hvor seriøs avhengigheten er, men også danner helserisiko for de vanlige og potensielt skadelige abstinenssymptomer når de gjennomføres uten profesjonell medisinsk overvåking.

Stoff som  Heroin og opiat-baserte smertestillende midler som Fentanyl, Vicodin, Oksykodon/Paracetamol, Morfin, OxyContin, og særlig Metadon  danner ikke kun psykisk, men også en alvorlig fysisk avhengighet som gjør at cold turkey heroinavgiftning blir meget vanskelig.

Hver pasient må medisinsk vurderes før heroinavgiftning. Pasientens fysisk og psykisk tilstand er evaluert for å vurdere om den er passende for stoffavgiftning

Hovedoppgaven med en perfekt heroinavgiftning er å gjøre abstinens av opiater en mer  utholdelig prosess.  Medikamenter av ulike grupper og deres kombinasjon er administrert gjennom heroinavgiftning  for å opponere mot abstinenssymptomer som: alvorlig krampaktig smerte i leddene, i bein,  muskelkrampe og vondt I hele kroppen,  vondt i ryggen, kvalme, oppkast,  diaré,  feber, kald og varm svette, fever, skjelving, ekstrem trøtthet, irritasjon, aggressivitet og søvnløshet for noen få dager.  

Hvor lang tid tar heroinavgiftning?

Heroinavgiftning kan variere I lengde og alvorlighet, avhengig av individet og hans/ hennes stofferfaring og helsetilstand.  Vanligvis tas den tradisjonelle medisinsk avgiftning fra fysiske symptomer av  opiatavgiftning rundt 7-10 dager. Og etterpå er det en tidsperiode når stoffrekonvalesent kan oppleve daglig trøtthet, overdreven fysisk tretthet,  nattesvette, redusert matlyst,  samt mild depresjon, humørsvingninger, søvnforstyrrelser, mareritt, drømmer om stoff og andre forlengede psykiske abstinenssymptomer som kalles Postakutt abstinenssyndrom (PAWS), som varer opp til  30 dager. 

Behagelig og trygg behandling, personvern av hver pasient har den høyeste prioriteten på vår klinikk.  Medisinsk avgiftning  er laget etter individets behov og støttet av medisinsk personell med høy trening, som tillater oss å få det beste resultatet.   

Bookmark & Share