Betingelse

Vilkår for ditt opphold på klinikken for stoffavgiftng

Den stasjonære behandlingsfasen varer opp til 14 dager, I tilfeller av vanskelige saker kan behandlingen vare opp til 21 dager.  

klinikken stoffavgiftung beograd avgiftning klinikken transport

Medisinsk pleie ytes av leger og sykepleier på 24 timers vakt, 7 dager I uke. Medisinks personell inkluderer psykiatere for avhengighetssykdomer, spesialister I intensivsykepleie, nevrologer, psykoterapeuter, psykologer, spesialpedagoger. Klinikken er fullt utstyrt med moderne medisinske tilbehør.

avgiftning klinikken heroin avgiftning dr vorobiev
N.E.T xenon gas
plasmaferese dr vorobiev ibogain avgiftning klinikk Dr vorobiev


Hovedprosedyrer og infosjonsterapi utføres  på morgentimene.  Etter lunsj deltar pasienter i en gruppeterapi og økter I spesialundervisning utført av våre psykoterapeuter og psykologer,  de passerer de ulike psykologiske testene og  gjør fritidsøvelser. Massasje, akupunktur og yoga er inkludert I programmet.  Regelmessige gåturer og andre aktiviteter tibys daglig.  Besøkstimer holdes på Onsdager og Søndager.  Våre psykologer organiserer familieterapi som har som mål å etablere  nye familieforhold , dannelsen av gjensidig forståelse.  

avgiftning klinikk Dr vorobiev fysiotherapi lymfedrenasje avfiftning narkotika

 

Pasientenes og personells sikkerhet er garantert av sikkerhetspersonell og sikkerhetsbyrå.  Pasientene er plasserte i komfortable  2- og 3-roms avdelinger. Hver avdeling har et bad, dusj,  garderobe, TV settet, sengebord.  Alle rom rengjøres to ganger om dagen.

Pasient rom Dr vorobiev pasient rom avgiftning klinikken

 

Måltider inkluderer frokost, lunsj, middag + frukt og jus  / te.  Maten lages på klinikkens kjøkken. Pasientens ønsker, matpreferanser,  terapeutiske dietter;  religiøse matvaner tas I betraktning.

 Avgiftning Dr Vorobiev spisestue  Dr Vorobiev klinikken gym

Vi møter opp pasienter fra andre byer på flyplassen eller buss- /togstasjon og leverer gratis transport til klinikk.

Vi tilbyr også vår hjelp med å skaffe serbisk visum for disse utenlandske pasienter som trenger det. 

Bookmark & Share