Forlenget opioidavgiftning 7 DAGER

For pasientene som er vant til  40-50 mg av metadon, 400-500 mg av substitol, eller 100 mg av oxycontin. Dette programmet passer til pasienter som har kontinuerlig brukt substanser ikke lenger enn tre år. 

 

Forlenget opioidavgiftning varer 7 dager og inkluderer:

1. Diagnostikk

Målet med diagnostikk er å vurdere pasientens fysisk og psykisk tilstand, å evaluere graden til avhengighet, å identifisere tilstedeværelsen av kort- og langvarige effekter av stoffmisbruk, like som å definere motivasjonsgrad, kritikk og bevaring av villige mekanismer.

Standard diagnostikk-screening på vår klinikk inkluderer

diagnostikk

 

- medisinsk undersøkelse av internist psykiater

- spesialist I intensivmedisin

- EKG

- hepatitt og HIV tester

- biokjemiske blodtester  

- urintester

 

Etter fullføring av diagnostikk blir det en resultatdiskusjon blant legelaget der de bestemmer om strategi og planen til behandlingen. 

2. Avgiftning

To eller tre raske avgiftninger med totalbedøvelse + Neuro Jet avgiftningsmetoder kan være ultrarask opioidavgiftning og neurojet behandling. Pasient også mottar infusjon og medikament hver dag med regelmessige kontroller -  test for tilstedeværelse av opioider I urin, tester med antagonister.
neuro-jetavgiftning

 

 

 

 

 

 

 

Det som må poengteres er at ultrarask avgiftningen gir fantastiske  resultater I rensing av organisme og fjerning av ubehagelige krisesymptomer,men den kan ikke fullt helbrede den stoffavgengige, siden avgiftningen er kun det første steg på veien.  

3. Psykoterapi, Yoga, Fysioterapi

 • Yoga
  På det fysiske nivået er yoga stillinger laget for å harmonisere, styrke og tilpasse kroppen. Disseavgiftningnarkotika yoga stillingene utøves for å gjøre ryggen smidig og sunn og for å hjelpe blodstrømming til alle organer, kjertler og vev, ved å beholde alle kroppslige systemer sunne. På det psykiske nivået bruker yoga pust og meditasjon til å stille, klargjøre og disiplinere sinnet.

 • Fysioterapi
  Fysioterapeuter  tilbyr kombinasjonen av fysisk, medisinsk og dyp vev massasje. Fysiske, psykiske og emosjonelle komponenter må tas i betraktning for å kunne oppmuntre en lykkelig bedring, som gjør massasje-behandling en avslappende og beroligende behandlingsalternativ.klinikken for stoffavgiftng fysiothrapi

 •        - Massasje/ Fysioterapikoster ekstra 30 euro per seanse.  First        séance is free.

 

 

 

Vilkår for ditt opphold på klinikken for stoffavgiftng

 • Medisinsk pleie ytes av leger og sykepleier på 24 timers vakt, 7 dager I uke. Medisinks personell inkluderer psykiatere for avhengighetssykdomer, spesialister I intensivsykepleie, nevrologer, psykoterapeuter, psykologer, spesialpedagoger.Klinikken er fullt utstyrt med moderne medisinske tilbehør..
 • Pasientenes og personells sikkerhet er garantert av sikkerhetspersonell og sikkerhetsbyrå.  
 • Pasientene er plasserte i komfortable 2- og 3-roms avdelinger. Hver avdeling har et bad, dusj, garderobe, TV settet, sengebord.  Alle rom rengjøres to ganger om dagen. 

klinikken for stoffavgiftng rom avgiftnink klinikken roms

 • Måltider inkluderer frokost, lunsj, middag + frukt og jus / te.Maten lages på klinikkens kjøkken. Pasientens ønsker, matpreferanser,  terapeutiske dietter;  religiøse matvaner tas I betraktning. 

avgiftnink klinikken spisestue  stoffavgiftng klinikken gym

 • Vi møter opp pasienter fra andre byer på flyplassen eller buss- /togstasjon og leverergratis transport til klinikk.
 • Vi tilbyr også vår hjelp med å skaffe serbisk visum for disse utenlandske pasienter som trenger det. 

avgiftnink klinikken stoffavgiftng Dr Vorobiev

Bookmark & Share