Full avhengighet behandling 14 dager

Dette programmet har vist 85% -90% suksess i behandling av avhengighet

 

Forlenget opioidavgiftning varer 14-16 dager og inkluderer

1. Diagnostikk

Målet med diagnostikk er å vurdere pasientens fysisk og psykisk tilstand, å evaluere graden til avhengighet, å identifisere tilstedeværelsen av kort- og langvarige effekter av stoffmisbruk, like som å definere motivasjonsgrad, kritikk og bevaring av villige mekanismer. 

Standard diagnostikk-screening på vår klinikk inkluderer 

Diagnostikk

 

- medisinsk undersøkelse av internist psykiater

- spesialist I intensivmedisin

- EKG

- hepatitt og HIV tester

- biokjemiske blodtester 

- urintester

 

 

Etter fullføring av diagnostikk blir det en resultatdiskusjon blant legelaget der de bestemmer om strategi og planen til behandlingen. 

2. Avgiftning

Ved å følge diagnostikk, er det to til tre ultraraskebehandlinger av opioidavgiftningmed totalbedøvelse og neurojet behandling

Stoffavgiftning (heroin, metadon, subutex, trodon, substitol osv.) eller alkoholavgiftning er den første medisinske prosedyren som gjennomføres ved ankomst til Dr Vorobievs klinikken.

Det er veldig viktig for oss at denne avgiftningen er smertefri og rask; vi har derfor en plikt til å følge visse standarder når det gjelder avgiftningen:

- Gjennomføring av en rask og smertefri avgiftning

- Pasient må ikke lide eller føle smerte,

- Søvn og apetitt må bli normale igjen

- Stabilt humør er nødvendig, uten angst eller depresjon

For smertefriopiatavgiftning (heroin, metadon, trodon, subutex, substitol osv.) brukes det flere effektive metoder, fra milde og saktere til mer intensive, akselerert rapidavgiftning. Den tryggeste og mest akseptabel metode er valgt for hver enkelt pasient individuelt. Pasienten sover rolig og føler ingen abstinenssymptomer. Pasienten mottar også infusjon og medikament hver dag med regelmessige kontroller – test for tilstedeværelse av opioider i urin, tester med antagonister. 

neuro-jetavgiftning

 

 

 

 

 

 

 

Det som må poengteres er at ultrarask avgiftningen gir fantastiske  resultater I rensing av organisme og fjerning av ubehagelige krisesymptomer,men den kan ikke fullt helbrede den stoffavgengige, siden avgiftningen er kun det første steg på veien.  

 

3. Anti Stoffbehov behandling (Behandling av Psykisk Avhengighet)

Stoffavgiftning, som betyr å gå over abstinenssymptomer, er kun det første steg til å slåanti stoffbehov behandling stoffavhengighet. Etter en lykkelig avgiftning er pasientens kropp ren og de fysiske funksjonene blir normale igjen. Men, pasientens psykisk tilstand er fortsatt meget ustabil.  Stoffbehov er særlig sterkt etter avgiftning.

Tvangstanker om stoff kan ikke kontrolleres.Stadig behov for tilstand av stoff forgiftning, ofte humørsvingninger,  nervøsitet, søvnløshet, drømmer om stoff er et bevis på psykisk stoffavhengighet. Stoffbehov  nås nivået av biologisk instinkt som ligner det av sult eller tørst. Etter fullføring av stoffavgiftning, er en stoffavhengig i en tilstand av stadig alvorlig narkotisk sult og han har bestemt seg om å søke etter måter for å stille den. Pasienten trenger medisinsk hjelp for å gjenvinne kontroll over hans tanker og  oppførsel. 

 

4. Psykoterapi, Yoga, Fysioterapi

 • Yoga
  På det fysiske nivået er yoga stillinger laget for å harmonisere, styrke og tilpasse kroppen. DisseYoga stillingene utøves for å gjøre ryggen smidig og sunn og for å hjelpe blodstrømming til alle organer, kjertler og vev, ved å beholde alle kroppslige systemer sunne. På det psykiske nivået bruker yoga pust og meditasjon til å stille, klargjøre og disiplinere sinnet.

 • Fysiothrapi
  Fysioterapeuter  tilbyr kombinasjonen av fysisk, medisinsk og dyp vev massasje. Fysiske, psykiske og emosjonelle komponenter må tas i betraktning for å kunneklinikken for stoffavgiftng fysiothrapi oppmuntre en lykkelig bedring, som gjør massasje-behandling en avslappende og beroligende behandlingsalternativ. 
 • - Massage/ physiotherapy cost additional 30 euros per seance. First seance is free.

 

5. Naltrexone Implantat

naltrexone implantatBlokkeringsmetode eller farmakologisk isolering, forbud mot bruk av narkotika har for lang tid blitt ansett som mest effektiv i avhengighetsmedisin. Mennesker som er under naltrexon-beskyttelse kan ikke nå  "høy" ved å bruke heroin. Naltrexon verken produserer eufori eller danner ny avhengighet. Naltrexon forårsaker ikke abstinenssymptomer når det ikke lenger brukes
Faste sylindrer som inneholder naltrexon, magnesium stearat, triamcinolon. Under lokalbedøvelse, med hjelp av 2 cm snittet, implementeres det implantat under huden. Den beste plassen for en stabil absorbering er underskinn fettvev i den nedre tredjedel av magen. Implementeringsprosedyren er smertefri og varer rundt 5 minutter.  Ved utløp av varigheten til det første implantatet anbefales det implantasjon av det neste. 

6. Ikke-klinisk fase

Etter utskrivning fra klinikken, fortsetter pasienter med behandling mot potensielt tilbakefall. De forblir i kontakt med leger og mottar hjelp når som helst hvis et tegn av problemet oppstår. Pasienten fortsetter å ta hans reseptbelagte medisiner og besøker klinikken en gang I måned for kontroll. 

Pasienter fra andre land kan sjekkes via e-post eller Skype-samtale hver måned. 

 

Vilkår for ditt opphold på klinikken for stoffavgiftng

 • Medisinsk pleie ytes av leger og sykepleier på 24 timers vakt, 7 dager I uke. Medisinks personell inkluderer psykiatere for avhengighetssykdomer, spesialister I intensivsykepleie, nevrologer, psykoterapeuter, psykologer, spesialpedagoger.Klinikken er fullt utstyrt med moderne medisinske tilbehør..
 • Pasientenes og personells sikkerhet er garantert av sikkerhetspersonell og sikkerhetsbyrå.  
 • Pasientene er plasserte i komfortable 2- og 3-roms avdelinger. Hver avdeling har et bad, dusj, garderobe, TV settet, sengebord.  Alle rom rengjøres to ganger om dagen. 

klinikken for stoffavgiftng rom avgiftnink klinikken roms

 • Måltider inkluderer frokost, lunsj, middag + frukt og jus / te.Maten lages på klinikkens kjøkken. Pasientens ønsker, matpreferanser,  terapeutiske dietter;  religiøse matvaner tas I betraktning. 

avgiftnink klinikken spisestue  stoffavgiftng klinikken gym

 • Vi møter opp pasienter fra andre byer på flyplassen eller buss- /togstasjon og leverergratis transport til klinikk.
 • Vi tilbyr også vår hjelp med å skaffe serbisk visum for disse utenlandske pasienter som trenger det. 

avgiftnink klinikken stoffavgiftng Dr Vorobiev

Bookmark & Share