Ibogaine behandling

IBOGAINE eliminerer helt opiat-abstinenssymptomer. Den eliminerer også behov for opiater, kokain, metamfetamin og alkohol.

 

Ibogaine behandling

Hoved forutsetning for denne behandlingen er at pasient må være ren av alt stoff og uten tegn av abstinenssyndrom. 

I de siste årene har varierte studier foreslått at ibogaine, et hallusinogentindol-alkaloid isolert fra Iboga plant, har et stort potensial I behandling av avhengighet (opiater, alkohol, tobakk) like som i psykoterapi. I dag er bruk av ibogaine godkjent som en effektiv alternativ-tilgang til behandling avIbogaine behandling stoffavhengighet. 

Den største fordel av Ibogaine i behandling av avhengighet er mangel på vanedannende effekter. Den reduserer abstinenssymptomer og tillater en smertefri avgiftning til en viss grad. Etter å ha tatt Ibogaine, føler pasienter ofte et redusert ønske for å bruke stoff, til og med I perioden av noen få måneder. Psykologisk effekt av Ibogaine hjelper pasientene til å forstå, konfrontere og løse deres problemer som førte til deres avhengighet i det første. Metabolitten til Ibogaine (Noribogain) øker nivået til dopamin og serotonin I pasientens kropp, som  midlertidig slår stoffbehov og bryter faste atferdsmønstre.  

se detaljer

IBOGAINE eliminerer helt opiat-abstinenssymptomer. Den eliminerer også behov for opiater, kokain, metamfetamin og alkohol.   

 

Vilkår for ditt opphold på klinikken for stoffavgiftng

  • Medisinsk pleie ytes av leger og sykepleier på 24 timers vakt, 7 dager I uke. Medisinks personell inkluderer psykiatere for avhengighetssykdomer, spesialister I intensivsykepleie, nevrologer, psykoterapeuter, psykologer, spesialpedagoger.Klinikken er fullt utstyrt med moderne medisinske tilbehør..
  • Pasientenes og personells sikkerhet er garantert av sikkerhetspersonell og sikkerhetsbyrå.  
  • Pasientene er plasserte i komfortable 2- og 3-roms avdelinger. Hver avdeling har et bad, dusj, garderobe, TV settet, sengebord.  Alle rom rengjøres to ganger om dagen. 

klinikken for stoffavgiftng rom avgiftnink klinikken roms

  • Måltider inkluderer frokost, lunsj, middag + frukt og jus / te.Maten lages på klinikkens kjøkken. Pasientens ønsker, matpreferanser,  terapeutiske dietter;  religiøse matvaner tas I betraktning. 

avgiftnink klinikken spisestue  stoffavgiftng klinikken gym

  • Vi møter opp pasienter fra andre byer på flyplassen eller buss- /togstasjon og leverergratis transport til klinikk.
  • Vi tilbyr også vår hjelp med å skaffe serbisk visum for disse utenlandske pasienter som trenger det. 

avgiftnink klinikken stoffavgiftng Dr Vorobiev

Bookmark & Share