Naltrexone implantat

Naltrexone behandling er det beste valg for mennesker som har gått over opioidavgiftning og høyt motivert for å forbli i rehabilitering. I sammenheng med profylaktiske tiltak er Naltrexon-programmetdet beste valget for å hindre tilbakefall til opioidbruk. Lykke med  naltrexon-behandlinger også avhengig av personens engasjementsnivåetpå behandling og støttenivået tilgjengelig til ham.  

Naltrexon kurerer ikke stoffbehov.På grunn av dette og for å skaffe de beste resultatene fra naltrexon behandling, anbefales det til pasienten å delta I behandlingsprogrammet som påvirker både fysiske og psykiske aspekter av stoffavhengighet. 

 Naltrexone implantat 2, 3, 6, 12 måneder

naltrexone implantat prosedyren

Naltrexone behandling passer ikke til hver stoffavhengig.Det er to visse kriterier som gjør en person kvalifisert for naltrexon-programmet.

1. Personen må være ren av opioider minst 7–10 dager før begynnelsen av behandlingen. Kandidaten må passere naloxon utfordringstest der han mottar intravenøs Naloxon-injeksjon  (korttidsvirkende opioidantagonist) fulgt av 20 –minutters overvåking for tegn av abstinens. Ingen abstinenssymptomer betyr at kroppen er ren av opioider. 

2. Personen må være fri fra eksisterende assosierte levertilstand, som akutt hepatitt eller skrumplever.

 

Vilkår for ditt opphold på klinikken for stoffavgiftng

  • Medisinsk pleie ytes av leger og sykepleier på 24 timers vakt, 7 dager I uke. Medisinks personell inkluderer psykiatere for avhengighetssykdomer, spesialister I intensivsykepleie, nevrologer, psykoterapeuter, psykologer, spesialpedagoger.Klinikken er fullt utstyrt med moderne medisinske tilbehør..
  • Pasientenes og personells sikkerhet er garantert av sikkerhetspersonell og sikkerhetsbyrå.  
  • Pasientene er plasserte i komfortable 2- og 3-roms avdelinger. Hver avdeling har et bad, dusj, garderobe, TV settet, sengebord.  Alle rom rengjøres to ganger om dagen. 

klinikken for stoffavgiftng rom avgiftnink klinikken roms

  • Måltider inkluderer frokost, lunsj, middag + frukt og jus / te.Maten lages på klinikkens kjøkken. Pasientens ønsker, matpreferanser,  terapeutiske dietter;  religiøse matvaner tas I betraktning. 

avgiftnink klinikken spisestue  stoffavgiftng klinikken gym

  • Vi møter opp pasienter fra andre byer på flyplassen eller buss- /togstasjon og leverergratis transport til klinikk.
  • Vi tilbyr også vår hjelp med å skaffe serbisk visum for disse utenlandske pasienter som trenger det. 

avgiftnink klinikken stoffavgiftng Dr Vorobiev

Bookmark & Share