Standard opioidavgiftning varer 5 dager

Hvis pasienten ikke bruker mer enn to gram av heroin per dag, er det mulig å søke på det komplekse 5-dagers avgiftningsprogrammet. 

Standard opioidavgiftning varer  5 dager og inkluderer: 

1. Diagnostikk

Målet med diagnostikk er å vurdere pasientens fysisk og psykisk tilstand, å evaluere graden til avhengighet, å identifisere tilstedeværelsen av kort- og langvarige effekter av stoffmisbruk, like som å definere motivasjonsgrad, kritikk og bevaring av villige mekanismer. 

Standard diagnostikk-screening på vår klinikk inkluderer:  

Diagnostikk

 

- medisinsk undersøkelse av internist psykiater 

- spesialist I intensivmedisin

- EKG

- hepatitt og HIV tester

- biokjemiske blodtester   

- urintester

 

Etter fullføring av diagnostikk blir det en resultatdiskusjon blant legelaget der de bestemmer om strategi og planen til behandlingen.

2. Avgiftning

Avgiftningsmetoder kan være ultrarask opioidavgiftning eller neurojet behandling. I tillegg til disse behandlingene, er det infusjoner og medisiner for bedre søvnkvalitet og bedre psykisk tilstand. Det som må poengteres er at ultrarask avgiftningen gir fantastiske  resultater I rensing av organisme og fjerning av ubehagelige krisesymptomer,men den kan ikke fullt helbrede den stoffavgengige, siden avgiftningen er kun det første steg på veien. 

neuro-jetavgiftning

 

 

Vilkår for ditt opphold på klinikken for stoffavgiftng

  • Medisinsk pleie ytes av leger og sykepleier på 24 timers vakt, 7 dager I uke. Medisinks personell inkluderer psykiatere for avhengighetssykdomer, spesialister I intensivsykepleie, nevrologer, psykoterapeuter, psykologer, spesialpedagoger.Klinikken er fullt utstyrt med moderne medisinske tilbehør..
  • Pasientenes og personells sikkerhet er garantert av sikkerhetspersonell og sikkerhetsbyrå.  
  • Pasientene er plasserte i komfortable 2- og 3-roms avdelinger. Hver avdeling har et bad, dusj, garderobe, TV settet, sengebord.  Alle rom rengjøres to ganger om dagen. 

klinikken for stoffavgiftng rom avgiftnink klinikken roms

  • Måltider inkluderer frokost, lunsj, middag + frukt og jus / te.Maten lages på klinikkens kjøkken. Pasientens ønsker, matpreferanser,  terapeutiske dietter;  religiøse matvaner tas I betraktning. 

avgiftnink klinikken spisestue  stoffavgiftng klinikken gym

  • Vi møter opp pasienter fra andre byer på flyplassen eller buss- /togstasjon og leverergratis transport til klinikk.
  • Vi tilbyr også vår hjelp med å skaffe serbisk visum for disse utenlandske pasienter som trenger det. 

avgiftnink klinikken stoffavgiftng Dr Vorobiev

Bookmark & Share